COVID-19 | TEMPERATUURSCREENING

Verminder het risico op verspreiding van het COVID-19-virus

De zorg om de gezondheid van uw personeel heeft ongetwijfeld uw hoogste prioriteit! Hoewel de werkplekken inmiddels veiliger zijn geworden door de maatregelen die opgelegd worden door overheden en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is de dreiging van infectie zeer reëel. Het aanhouden van de voorgeschreven Social Distancing en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zijn goede maatregelen om het risico op besmetting te voorkomen.

Om het risico op besmetting te verkleinen is het van belang om het contact met besmette personen zoveel mogelijk te vermijden. Zij kunnen in de meeste gevallen worden geïdentificeerd door een verhoogde lichaamstemperatuur. Door het uitvoeren van temperatuurmetingen voordat uw bedrijfsterrein wordt betreden kunt u de potentieel besmette werknemers en bezoekers in een zo vroeg mogelijk stadium isoleren van uw overige werknemers.

 

On-site temperatuurmonitoring

Bij Total Safety is het welzijn van werknemers onze grootste zorg en een sterke drijfveer om één van de veiligste bedrijven ter wereld te zijn. We willen dit streven met u delen door u een eenvoudige maar zeer effectieve temperatuurscreeningservice
aan te bieden. Om de risico’s van besmetting en verspreiding van COVID-19 op uw site te beperken is het belangrijk om de vroege symptomen van het virus te herkennen, één van de belangrijkste indicatoren hiervoor is een verhoogde lichaamstemperatuur.

Onze Qualified Screeners zijn opgeleid om deze metingen nauwkeurig uit te voeren met behulp van infrarood thermometers. Bij constatering van verhoogde lichaamstemperatuur zullen zij direct handelen en uw veiligheidsprotocol strikt opvolgen.

 

Gezonde werknemers & vertrouwen in de werkgever

Het alom aanwezige gevaar van besmetting maakt uw werknemers onzeker. Dit kan weggenomen worden door een professionele aanpak dat vertrouwen wekt. Daaronder vallen de beschikbaarheid van goede beschermingsmiddelen, een noodplan en het actief monitoren van maatregelen zoals Social Distancing. Uw werknemers willen er zeker van zijn dat u als werkgever het maximale doet om hun gezondheid te beschermen. Één van de belangrijkste maatregelen is het voorkomen dat uw werknemers op hun werkplek in contact kunnen komen met geïnfecteerde personen. Om u daarbij te helpen heeft Total Safety getrainde en goed uitgeruste teams klaar staan. De temperatuur screening aan de poort is een effectieve maatregel die besmetting voorkomt en vertrouwen aan uw medewerkers geeft over uw zorg om hun veiligheid.

Naast de Temperatuur Screeningservice kunnen wij ook volgende diensten aanbieden om u te ondersteunen tijdens deze pandemie:

  • Social Distance Supervisors
  • Bescherm uw werknemers op afstand met videobewaking
  • Push to talk communicatieapparatuur
  • Gasdetectie
  • Ademluchtsystemen
  • Toegangscontrole
  • Gespecialiseerde persoonlijke beschermingsmiddelen
  • .. en nog veel meer
Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen om uw werknemers te beschermen
TOTAL SAFETY EUROPE
INFO-EU@TOTALSAFETY.COM

Would you like to stay connected?

Subscribe for our newsletter!
© Total Safety 2020