Gasanalist

Een gasanalist draagt een enorme verantwoordelijkheid. Daarom zetten wij uitsluitend topexperts in die de nodige kennis aan een enorme ervaring koppelen. Enkele troeven van onze gasanalisten:

  • Gespecialiseerde Ex-, Ox-, en Tox-metingen
  • Controleren of veiligheidsvoorschriften worden nageleefd
  • Constante controle van een zone
  • Werkomgeving evalueren voor de start van de werken
  • Optreden bij overtredingen
  • Rapporteren aan verantwoordelijke

De juiste man op de juiste plaats

Opgeleid en ervaren veiligheidspersoneel waar en wanneer je dat wilt? U haalt met onze safety professionals niet alleen jaren ervaring binnen, maar ook een schat aan kennis. Al onze werknemers zijn dankzij regelmatige bijscholingen volledig op de hoogte van de laatste wetgeving en technieken. Bovendien kennen onze mensen uw operationele en veiligheidsgerelateerde afspraken voor ze bij u aan de slag gaan.

Onze veiligheidsexperts vormen het totaalpakket

U kunt ervan op aan dat we alleen de beste safety experts aan uw projecten toewijzen. Of u nu vertrouwt op onze Project Coördinatoren, veiligheidstechnici of brand- & veiligheidswachten (mangatwacht/flessenwacht/…), u kunt erop vertrouwen dat onze hoge veiligheidsnormen uw veiligheid en efficiëntie verhogen en uw kosten verminderen.

Site-specifieke veiligheidsprofielen kunnen altijd in overleg met de klant verstrekt worden.

“GO FOR ZERO”: met dit in gedachten, zijn onze medewerkers iedere dag toegewijd om uw veiligheid en die van anderen te waarborgen. We bespreken de risico’s met u vooraf, zodat we u kunnen adviseren over passende preventiemaatregelen.

Experience
the Art
of Safety

ex-video2

Web Clip

© Total Safety 2020