SaveBox Smart

Universele opslagplaats met stand-alone functie

SaveBox Smart is een losstaande SaveBox (opslag in lockers) met een eigen bedieningssysteem. SaveBox Smart is het meest universele intelligente systeem om productiegereedschappen op te slaan en te verdelen binnen de SaveLog groep. Meer nog: dankzij een optionele functie – de ingebouwde weegschaal – kunt u SaveBox Smart gebruiken voor de volledige beheerde distributie van kleine gereedschappen, die in grotere volumes worden bewaard en moeilijk één voor één af te meten zijn. Ze wordt aangestuurd door dezelfde SaveLog-software als onze andere automaten. Dat betekent dat die dezelfde voordelen biedt en het beheer ervan even gemakkelijk is!

Belangrijkste voordelen
  • Een product eruit nemen duurt slechts 10 seconden, waardoor de wachttijd en administratie wegvalt.
  • Gemakkelijk uit te breiden: SaveBox Smart heeft 7+1 deuren en kan worden uitgebreid met eenvoudige Saveboxes die zorgen voor veel en variabele opslagmogelijkheden.
  • Aangepaste identificatiemethode: ondersteunt de identificatiemethodes barcode/magnetische kaart/PIN-code.
  • Werkt in UW taal: meertalige gebruikersinterface die speciale nationale lettertekens kan weergeven.
  • Ideale oplossing voor bedrijven met 20+ medewerkers: dankzij het kleine formaat en het lichte gewicht past SaveBox Smart in het kleinste kantoor of de kleinste ruimte.
  • 100% verantwoordelijkheid en opvolging van de kosten: de medewerkers kunnen enkel na identificatie en volgens de vooraf ingestelde beperkingen producten uit de verkoopautomaat halen. Alle uitgiftes van producten worden op naam geregistreerd.
  • De machine bewaart ALLE gegevens, ook tijdens storingen op het netwerk of stroomuitval.
  • De software maakt deel uit van het SaveLog-systeem, waardoor de SaveBox Smart volledig compatibel is met onze andere systemen: SavePro, SaveCon, SaveRent en SaveBox.
Savebox smart plus

SaveBox Smart en SaveBox (extra opslag zonder eigen bedieningseenheid) kan worden geüpgraded met ingebouwde weegschaaleenheden. Met de weegschaal kunt u kleine goederen (bijv. spijkers, schroeven en andere items) en vloeistoffen, waarvan het moeilijk is het verbruik op te volgen, opslaan en gemakkelijk afmeten.

Weegschalen kunnen worden ingebouwd in één of zelfs elk compartiment van de SaveBox en de hoeveelheid die eruit genomen wordt, wordt beheerd door de ingebouwde weegrekenmachine.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!

Contacteer ons

Download de Solution Sheet voor verdere technische specificaties.

Download

Experience
the Art
of Safety

ex-video2

Web Clip

© Total Safety 2018