SaveRent

Weet steeds waar uw materiaal zich bevindt!

De SaveRent-automaat is een unieke machine voor het verhuur van gereedschappen, die ontworpen is voor opslag en verhuur van waardevol gereedschap, IT-materiaal, autosleutels en andere items die niet enkel materialen zijn voor eenmalig gebruik, maar  voortdurend worden gebruikt door diverse medewerkers voor presentaties, reparaties en werk.

Het systeem kan real-time informatie geven over welke medewerker een item huurde, wanneer hij het moet terugbrengen en bovendien in welke staat het vermelde item zich bevindt. De automaat kan ook bepaalde kwaliteiten automatisch opvolgen, zoals het vervallen van de garantie of de levensduur, en producten blokkeren zodra ze die gebruikersbepaalde criteria bereikt hebben!

Opslagruimte kan worden uitgebreid

Meer opslagruimte nodig? Is één SaveRent niet genoeg? Breid uw SaveRent uit met SaveBoxes: u kunt zoveel SaveBoxes u wilt koppelen, en zo hun opslagcapaciteit aan uw behoefte aanpassen. Hieronder ziet u de SaveBox-varianten waaruit u kunt kiezen. Klik hier voor meer informatie over SaveBoxes.

Voordelen van SaveRent
  • 100% opvolgbaarheid van gereedschappen
  • 85% gebruiksefficiëntie
  • 60% reductie van benodigde gereedschappen
  • 90% vooruitplannen
  • 100% beschikbaarheid
Beschikbaar met 2 verschillende types software

De verschillen zijn in de software-oplossingen geïmplementeerd en in de omvang van de IT-ondersteuning:

Classic
  • Het softwarepakket SavePro Classic is ontworpen voor kleinere bedrijven met 100 tot 200 medewerkers. Het is eenvoudiger te bedienen en is perfect voor de installatie op enkele automaten.
  • Er zijn minder opties voor de kalibratie van software en het detailniveau in de instellingen en de consumptierapporten.
Professional
  • Het softwarepakket SavePro Professional bevat meer opties en geeft de gebruiker heel wat extra controle. Die heeft de optie om de rapporten op te stellen volgens zijn noden en automatische downloads van rapporten en gegevens in te plannen.
  • Met de professionele versie kunt u complexe systemen met beperkingen creëren, bijvoorbeeld een minimale periode in minuten tussen twee transacties vastleggen.
  • Eigenaars van het professionele pakket hebben de gelegenheid gebruik te maken van het beste dat het systeem te bieden heeft en kunnen de operaties vlot aanpassen voor meer efficiëntie en minder administratie.

Interesse? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!

Contacteer ons

Download de Solution Sheet voor verdere technische specificaties.

Download

Experience
the Art
of Safety

ex-video2

Web Clip

© Total Safety 2019