Brandbescherming

Hebt u regelmatig brandbestrijdingsmiddelen nodig, denk dan aan Total Safety. Onze specialisten in brandbescherming helpen u graag in de keuze voor het model, de opties en de accessoires, en voor het aantal eenheden dat u best afneemt. Ook zorgen zij ervoor dat alles geïnstalleerd geraakt en kunt u bij hen terecht voor on-site technische ondersteuning.

Total Safety biedt volgende brandbescherming aan:

  • Draagbare blustoestellen
  • Mobiele blustoestellen
  • Laszeilen

Veiligheidsmateriaal waar en wanneer je het wilt

Op zoek naar degelijk veiligheidsmateriaal? Bij Total Safety kan je de volledige veiligheidsuitrusting huren. En dat zowel op korte als lange termijn. Plan je een shutdown? Of wil je lastminute materiaal reserveren voor uw veiligheidsbeoefening? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreid aanbod | Merkonafhankelijk

Door de jaren heen hebben wij een ruime productwaaier opgebouwd. Total Safety is niet gebonden aan één bepaald merk (merkonafhankelijk) waardoor we steeds zoeken naar de beste oplossing op uw maat. Aangezien we al deze materialen in eigen bezit hebben kunnen we immer flexibel anticiperen op uw vraag. Naast eigen materialen beschikken we ook over eigen werkplaatsen en eigen gecertificeerde veiligheidstechniekers.

Als preferred partner van onderstaande kwaliteitsmerken kunnen we u de meest gangbare producten aanbieden tegen competitieve prijzen.

Experience
the Art
of Safety

ex-video2

Web Clip

© Total Safety 2021