Training Kalender

Erkend als examencentrum voor
verschillende opleidingsmodulen
& veiligheidsadvies op maat

Eigen traininginstructeurs

Het Total Safety Training team bestaan uit 16 gemotiveerde instructeurs met een jarenlange ervaring in diverse veiligheidsfuncties in diverse chemische en (petro)chemische bedrijven.

Na een eerste contact met de klant bekijken we samen de noden en te behalen doelstellingen van de cursisten. De doelstellingen van onze opleidingen bestaan minstens uit twee delen.

Een eerste STANDAARD deel, waarbij we de wettelijke toepassingen en eindtermen respecteren en een tweede deel is het “op maat” finetunen van de opleidingen. Na het vastleggen van de doelstellingen kan de opleiding uitgeschreven worden.

Tijdens de opleidingen worden de cursisten permanent beoordeeld en geëvalueerd in hun kennis en kunde.

Een eventueel officieel erkend VCA-examen kan afgenomen worden bij diverse opleidingen. Na de opleiding krijgt de deelnemer de gelegenheid om de instructeur en de opleiding te evalueren.

Onze Belgische vennootschap behaalde in 2014 het Qfor kwaliteitslabel en staat nu erkend als examencentrum voor 29 opleidingsmodulen.

qfor-klein
Training-sfeer

Veiligheidsadvies

Naast het verzorgen van onze veiligheidsopleidingen kan u te allen tijde bij ons terecht voor veiligheidsadvies op maat. Onze Preventieadviseurs Niveau I, II en III met een jarenlange beroepservaring kunnen u de nodige toelichting geven bij de van toepassing zijnde procedures, de uitvoering hiervan bewaken en de nodige mensen coachen.

Al onze veiligheidsadviseurs zijn dankzij regelmatige bijscholingen volledig op de hoogte van de laatste wetgeving en technieken. Bovendien kennen onze mensen uw operationele en veiligheidsgerelateerde afspraken voor ze bij u aan de slag gaan.

Onze experts kunnen u bijstaan met o.a. de werkvoorbereidingen, bieden de nodige kwaliteits- en veiligheidsbijsturing in the field en borgen tenslotte alle bedrijfsspecifieke procedures inzake veiligheid en kwaliteit.

© Total Safety 2021